Om os

Om os

Kristendemokratisk ungdom ønsker at sætte menneskeværd i centrum. Vi er alle unikke mennesker med uendelig høj værdi, og det præger både vores politik og vores fællesskab med hinanden. Her er du velkommen uanset – så længe du kan tilslutte dig den kristendemokratiske politik.


Hvad er Kristendemokrati


Kristendemokrati er en politisk ideologi og en verdensomspændende bevægelse på linje med f.eks. liberalisme, socialisme og konservatisme. Der findes således kristendemokratiske partier i de fleste europæiske lande og mange steder i verden, og de kristendemokratiske partier har været stærkt medvirkende til at præge Europa efter Anden Verdenskrig.

Idegrundlag


KristenDemokraterne arbejder for at fastholde det kristne idegrundlag, som vores samfund er bygget på og samtidig at bevirke, at det kristne livs- og menneskesyn præger den politik, der bliver ført. Det er ikke en forudsætning for at engagere sig i KristenDemokraternes arbejde, at man bekender sig til den kristne tro. Kristendemokrati er inspireret af kristne værdier og etik, men fastholder at religion og politik er to forskellige ting.

Bestyrelsen


Formand
Hanna-Maria Smed Molte Lyng
10hmlyng@kd.dk
93925082Bestyrelsesmedlem
Matthias Ripley Eilsøe
Matt-ripley@hotmail.com
22790409GET IN TOUCH

Address: 8901 Marmora Road, Glasgow
Phone: (800) 0123 – 456 – 7890
Email: mail@demolink.org

OPENING HOURS

Monday – Friday: 7am – 10pm
Saturday: 8am – 10pm
Sunday: 8am – 11pm

FOLLOW US

Copyright © All Rights Reserved.